Zamislite sajam automobila u Beogradu bez kompanije Porsche SCG u čijem sastavu su brendovi Audi, Volkswagen, SEAT i Porsche! Naravno, nezamislivo je. Zato smo zauzeli svoje pozicije u halama 1 i 4 na Beogradskom sajmu. Volkswagen je spremio specijalne sajamske akcije i niže cene svojih najpopularnijih modela.

Golf dolazi u dve verzije – sa TSI i TDI motorima. Za Volkswagen Golf 1.2 TSI uz Trendline paket opreme, obezbedili smo specijalnu cenu u iznosu od 14.990€ (13.990€ uz Porsche Mobility finansiranje), a za Volkswagen Golf 1.6 TDI sa istim paketom opreme, specijalna sajamska cena iznosiće 16.990€ (15.990€ uz Porsche Mobility finansiranje koje uključuje kasko osiguranje u prvoj godini zakupa kao i besplatnu registraciju).

bg-car-show-passat

Volkswagen Passat nastupa sa posebnom ponudom za model 2,0 TDI Comfortline paket opreme sa cenom od 26.490€ za gotovinsko plaćanje, a čak 1.500€ uštedećete kupovinu preko Porsche Mobility.

bg-car-show-up

Volkswagen Polo sada predstavljamo sa jačim motorom i Comfortline paketom opreme‎ za 10.990€ ili za 9.990€ uz finansiranje preko Porsche Mobility-ja.

Volkswagen privredna vozila nudimo sa beskamatnim lizingom sa nominalnom kamatnom stopom od 0%.

Audi se i ove godine predstavlja u punom sjaju. Za to je zaduženo 8 automobila koji na našem tržištu predstavljaju ’’best buy’’ u svojim segmentima.

bg-car-show-audi-a4

Kao srpsku sajamsku premijeru Audi izlaže dva A4, jedan za zahtevnije kupce sa čuvenim quattro pogonom i jedan prilagođen ukusu biznis klijentele. Oba dolaze sa biznis paketom opreme koja uključuje i MMI Navigacioni sistem, elektro podešavanje sedišta i još mnogo toga, a iako je novi model i za njega je pripremljena “sajamska ponuda”.

bg-car-show-audi-a3-sportback

Iz najpopularnijeg segmenta dolaze A3 Sportback i A3 limuzina. A3 Sportback će sve zainteresovane iznenaditi cenom koja je za ovaj sajam spuštena na neverovatnih 17.999 €. A3 Limuzina je postala jedan od najpopularnijih modela u voznim parkovima velikih kompanija.

Jedna od zvezda štanda je svakako i A6 koja konačno dolazi sa kombinacijom iz snova za srpskog kupca.

bg-car-show-audi-a6

2.0 TDI motor od 190 KS, uparen sa S-tronic menjačem i quattro pogonom u sport paketu opreme, svakako predstavlja najbolji odnos cene i onoga što kupac dobija za uloženi novac. Ušteda na ovom modelu iznosi čak 12.600 € ili 19% od cene iz cenovnika.

bg-car-show-audi-q7

Audi je postao najprodavaniji premium proizvođač u SUV segmentu u svetu, pa ovde izlazimo sa celokupnom gamom, trenutno dostupnom srpskom tržištu. Q3, SQ5 (za sve Q5 modele takođe važi specijalna sajamska ponuda) i sa Q7, koji je za kratko vreme postao najprodavaniji veliki SUV u Srbiji.

Automobil koji je pobedio u svim uporednim testovima svoje glavne rivale može isprobati svaki potencijalni kupac u Audi salonima i sam se uveriti zasto je osvojio srca specijalizovanih novinara i ljubitelja luksuznih SUV-ova.

bg-car-show-seat

SEAT je već ostvario značajan rast prodaje u godini za nama tako da nastavlja da iznenađuje sjajnim ponudama kao što je Ibiza 5D 1,2 TSI Style 90KS od 9.999€*, sa finansiranjem u saradnji sa Porsche Mobility.

Zatim su ponudi i Leon 1.6 TDI CR Style 110 KS sa cenom od 16.499€*, a naš najjači adut Leon 2.0 TDI CR FR 150 KS sa FR paketom (LED farovi, 18” alu felne, panorama krov, 6.5” touch screen multimedijalni uređaj) košta samo 18.999€*! Samo tokom trajanja sajma, sve boje vozila su gratis!

Porsche finansijska grupacija Srbije, u čijem sastavu posluju Porsche Leasing, Porsche Mobility i Porsche Partner, pripremila je u toku trajanja Sajma automobila različite pakete pogodnosti za finansijski lizing i zakup vozila.

Kompanija Porsche SCG omogućiće svim posetiocima Beogradskog sajma automobila prizore koji se vide samo na najvećim svetskim sajamskim manifestacijama.

bg-car-show-bentley

Po prvi put, u Beogradu, izložena su ekskluzivna vozila marke Bentley i to modeli Continental GT i Flying Spur.

Gost kompanije Porsche SCG, ovlašćeni prodavac marke Bentley “Exclusive Car Vien” približiće posetiocima beogradskog sajma svet luksuza.

PR saopštenje – Porsche SCG
Foto: www.auto.blog.rs