Prva 3 dana Sajma automobila u Beogradu, odnosno prvi vikend sajma, obeležilo je lepo vreme, lepe hostese, i fantastični automobili, sve se poklopilo da posetioci uživaju. Rezultat je očigledan, što i organizatori potvrđuju činjenicom da je 52. Beogradski sajam automobila ugostio 55 hiljada posetilaca za 3 početna dana sajma.


Posetici uživaju u nekoliko stotina novih, najsavremenijih automobila, u 50 premijera, među kojima brojni modeli dolaze pravo sa nedavno završenog Ženevskog salona automobila. Izlagači su takođe prezadovoljni, jer se među ovim brojnim posetiocima „kriju“ i njihovi kupci.

Sajam-poseta-1

Takođe, organizatori su više nego zadovoljni, jer nije lako u ovako teškim vremenima organizovati ovako uspešnu manifestaciju. Sajam automobila trenutno je najznačajniji privredni događaj u zemlji, koji je na jednom mestu okupio sve najznačajnije predstavnike automobilske industrije.

Ako još niste posetili Sajam, na našem sajtu možete pročitati utiske sa sajma i pogledati galeriju fotografija. Takođe, za lakši obilazak i snalaženje na sajmu može Vam pomoći mapa Sajma.