Pod sloganom „Follow the Champions“ kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz i Smart vozila,  predstavlila je 27 sjajnih automobila među kojima su i tri luksuzne premijere.

Prvo što vidite kad uđete u Halu 3 je automobil koji na najbolji način opisuje slogan giganta iz Nemačke. To je najnoviji sportski model – Mercedes-AMG GT. Ovaj model je posebno interesantan ljubiteljima brzih automobila, jer kako kažu iz Mercedsa, ovaj model donosi performanse super-sportskog modela koji se sa lakoćom koristi i u svakodnevnoj vožnji. Cena mu je prava “sitnica”, oko 182.000 eura.

mercedes-sajam-amg-gt-1

Druga velika premijera je jedan od najluksuznijih, a samim tim i najskupljih modela ovogodišnjeg sajma – Mercedes-Benz S-Class Coupe.  Model koji je predstavljan u Beogradu je napredna verzija, S 63 AMG Coupe. Cena primerka izloženog u Hali 3 je 216.000 eura i automobil je prodat već prvog dana sajma.

mercedes-sajam-s-coupe-2

Najekskluzivnija premijera na štandu Mercedes-Benz-a i verovatno ovogodišnjeg sajama automobila je Mercedes-Maybach S-Class. Tokom svoje bogate istorije, ovaj luksuzni model bio je izbor mnogih državnika, a sada posetioci Sajma automobila u Beogradu imaju priliku da upoznaju njegovu najprestižniju verziju Mercedes-Maybach S500.

mercedes-sajam-maybach-3

Osim modela koji su rezervisani za kupce sa dubljim džepom, kompanija Star Import predstavila je po prvi put na sajamskoj manifestaciji u Srbiji novu generaciju modela CLS i  B klasu.

mercedes-sajam-cls-4

Ljubitelji Mercedesovih terenskih vozila imaju priliku da upoznaju SUV porodicu, od modela GLK, preko ML i GL, pa sve do G klase.

mercedes-sajam-suv-5

U segmentu gradskih automobila izložena je A klasa i B klasa. Veliku pažnju privlače kupe modeli CLA i CLS, kao i kompletna ponuda limuzina C, E i S klase. Posebno mesto na Štandu zauzimaju kombi modeli V klasa i Vito.

mercedes-sajam-e-coupe-6

Urbani gradski automobil Smart, sa modelima fortwo i forfour ima zasebno mesto u Hali 3. Ovi modeli koriste proverene modele koji su unapređeni u svakom pogledu i u isto vreme nude više od prethodnika – više prostora, više boje, više opreme i svakako više zabave u gradu.

mercedes-sajam-smart-7

Ukoliko želite da se više informišete o novitetima na Sajmu automobila u Beogradu, ovde možete pronači više infomacija i pogledati galeriju fotografija.