Nova sezona Drift trka uskoro počinje, a ekipa sajta MojGolf će ispratiti i ovogodišnju sezonu, pre svega zbog naših prijatelja iz AMK FireBlade-a.

Tokom prošle godine smo po prvi put pisali o Drift takmičenjima u Srbiji, pa u istom ritmu nastavljamo i ove godine i to od prve trke u Čačku, koja se vozi u subotu 30. maja. Naši najbolji drift vozači boriće se za Srpski drift šampionat, a naš favorit će biti vozač AMK FireBlade tima, Vladimir Božović, koji je prošle godine imao uspešnu debitantsku sezonu.

Drift-fire-blade

Posetioci će moći da uživaju u trening vožnjama i Drift taxi-ju fenomenalnih vozača iz regiona. Uz takmičenje u muzici Db drag 1 na 1, Styling izložbu i promociju auto moto klubova, nezaobilazni deo programa činiće Stunt show, uz mnoštvo hostesa. Ulaz za posetioce je od 12 sati, a cena ulaznice u subotu iznosi 300 dinara.

Drift-fire-blade-1

Takođe, nedelju 31. maj ne smete propustiti jer je dan rezervisan za Adria drift seriju. Veliki broj odličnih evropskih i balkanskih driftera takmičiće se za osvajanje što više bodova u ovom​ regionalnom​ šampionatu i V​eliku nagrad​u​ u Čačku.

Vidimo se!