Postoje različiti tipovi vozača i o njima smo sve čuli. Ali šta je sa suvozačima? Kako se snalazite kada ste u automobilu, a volan nije u vašim rukama.

DJ u kolima

Vi ste zaduženi za muziku u kolima, vi menjate diskove i radio stanice, vi znate pravu frekvenciju omiljenog radija za svaki grad u Srbiji i niko nema pravo da se meša u vaš muzički izbor.

Hranilica

Vi nosite dovoljno grickalica za sve u kolima, nijedno dugo putovanje vas ne iznenadi, vaši suvozači su uvek siti zadovoljni. Vaš ranac je pun čipsa i keksova.

koji-ste-tip-suvozaca

 

Komičar

Vi zasmejavate sve u automobilu, znate sve najnovije i najbolje viceve, sa vama je vožnja prava zabava.

Karaoke pevač

Vi svaku pesmu znate napamet i svaku možete otpevati bez greške. Saputnici uživaju u vožnji sa vama, vi ste glavni grad u državi.

Vozač sa zadnjeg sedišta

Vi ste daleko od volana ali pogled vam je fiksiran na put. Ne obraćate previše pažnje na ljude oko sebe već dajete vredne savete vozaču.

tipovi-suvozaca-2

Majstor pripreme

Ovi saputnici poseduju veštine na kojima bi im i Ber Grils pozavideo. Spremni su na sve uslove i iznenađenja na putu, uvek spakuju dovoljno vode, maramica, čokoladica, krpa, metlica, lanaca i tome slično.

Pričalica

Ovakvi saputnici žele da svoje priče podele sa svima. Nije bitno ako su vam to već pričali nekoliko puta ponoviće još jednom sa istim žarom kao da se radi o svežim događajima.