Vest koju su pravi ljubitelji autmobila dugo čekali, objavljen je datum održavanja najveće priredbe autmobila kod nas. BG CAR SHOW se ove godine održava od 22. do 28. marta. Naravno, lokacija je dobro poznata svima – beogradski sajam.

Ovo će biti šesti po redu sajam, koji se održava pod pokroviteljstvom DDOR osiguranja. Tako se nastavlja praksa od ranije da svake druge godine DDOR preuzima glavnu brigu o organizaciji. A ovde možete pogledati kako je bilo na 5. DDOR BG CAR SHOW.

Kako se nezvanično saznaje, beogradski sajam će se ove godine dodatno potrudit da što bolje domaćoj publici prikaže najnovije modele i auto industrije. Kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača biće predstavljena kroz jedinstvenu scenografiju. Nadamo se da će skoro biti više informacija, ili će nas ipak čekati iznenađenje 22. marta.

U kojim halama se održava BG CAR SHOW?

Pored standardne auto izložbe, posetioci će moći da vidi i izložbu motora, kao i razne opreme za automobile i motore. Za sada nema zvanične informacije o rasporedu po halama. Iz informativne službe beogradskog sajma kratko su naveli da će se BG CAR SHOW održati u halama 1, 1a, 2, 3, 3a, 4, 5.

Test vožnje, nagradne igre i druge zabavne i takmičarske aktivnosti afirmišu novitete auto industrije kroz aktivno učešće posetilaca.

Na kraju, evo i galerije fotografija od prošlogodišnjeg sajma automobila, sa koga smo detaljno izveštavali. Pre svega o novitetima iz nama bliže VW grupacije, ali i ostalim markama autmobila.