Kraj marta obeležiće tradicionalni sajam automobila u Beogradu, sa tradicijom dugom 77 godina, što je jedna od najdugovečnijih automobilskih izložbi u svetu. Ove godine će se održati po 52. put, a a datum održavanja je od 20. do 29. marta. Ekipa sajta MojGolf će kao i par godina unazad opširno izveštavati sa sajma, uz veliki broj fotografija i video materijala.

Srpski uvoznici automobila, motocikala, kao i firme iz sektora prateće industrije, spremne su da predstave domaćoj javnosti najnovije proizvode svetske i domaće automobilske industrije. Pripreme za Međunarodni Salon automobila i motocikala uveliko su u toku. Po 52. put štandovi beogradskog sajma biće mesto izlaganja najnovijih automobilskih noviteta, motocikala, lakih komercijalnih vozila, kao i opreme i delova.

Sajam-2015-1

Prvi sajam automobila održan je u Beogradu davne 1938. godine, i od tada je stekao zavidnu reputaciju na kojoj se ove godine očekuje učešće preko pet stotina izlagača iz zemlje i sveta. Domaće automobilske kompanije već pripremaju svoje promotivne aktivnosti koje, kao i uvek, donose kupcima brojne pogodnosti. Automobili će biti izčloženi u 7 hala, i to: Hala 1, Hala 2, Hala 3, Hala 3A, Hala 1A, Hala 5, Hala 4.

Sajam-2015-2

Cene ulaznica su već poznate – pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne (uz overen spisak na memorandumu, minimum 20 osoba) 200 dinara za odrasle, a za đake i studente 150. Ulaznica za porodični dan, takozvani Family day, koštae 500 dinara, i važi za roditelje sa decom  do 16 godina. Cena parkinga po započetom satu je 100 dinara.

Radno vreme je svakog dana od 10 do 20 časova.

Izvor:
www.sajam.co.rs