Kao i prošle godine ekipa sajta MojGolf.com, posetila je sajam automobila u Beogradu, bila na svačanom otvaranju i prenosimo vam utiske sa BG Car Show-a.

Za razliku od prošle godine, prenatrpanost i skučenost karakteristike su ovogodišnjeg sajma. Iako je veliki broj izlagača na sajmu, sa svojm najnovijim modelima, utisak je da su organizatori štedeli na prostoru. Auti su raspoređeni u dve hale, što je dovelo do gužve već prvi dan.

beogradski_sajam_automobila_2014-05

Na ulazu u halu 1 postavljen je štand VW-a sa svojim najprodavanijim modelom Golfom. Pored standarne verzije, viđene i prošle godine na sajmu, Golf sedme generacije je predstavio i karavan verziju. Takođe, zaljubljenici u sportske verzije Golfa zadrzaće se neko vreme na štandu zbog izloženog novog Golf 7 GTI-ja, sa 230 KS, sa izrazenim sportskim linijama, moćnim aluminijumskim felnama i u crvenoj boji.

beogradski_sajam_automobila_2014-03

Dalje u hali 1 redom su izlagali svi najveći svetski proizvođači automobila, od BMW-a, Mercedesa, Audija, Pežoa, Honde, Škode… Od svih modela najviše pažnje privlače BMW-ovi modeli serije 4 u običnoj i kabrio verziji, Audi TTS – proizveden u 500 primeraka, novi Mercedes C klase, auto godine u Evropi – Pežo 308. Dosta zanimljivih modela i vredi pogledati, ako ih ne možete kupiti. 🙂

beogradski_sajam_automobila_2014-04

Podjednako uzbuđenje ljubitelje automobila očekuje i u hali 4 Beogradskog sajma.  Premijerno se na beogradskom sajmu automobila predstavlja brend Jaguar sa modelim XF, XJ i F type. Na istom štandu je i Ford sa svojim standardnim modelim, zatim Infiniti, koji predstavlja novi Q50. Land Rover promoviše novi Land Rover Sport, dok u istoj hali Volvo ima dve premijere odnosno redizajnirane modele XC 60 i S60.

beogradski_sajam_automobila_2014-02

U istoj hali pažnju su nam privukli i Opelovi redizajnirani modeli Insignia i Meriva, kao i Mazda sa premijerom Mazda 3 u sedan i sportskoj verziji i Mazda 5. Kia je redizajnirala model Sportage 2014 i ali i predstavila dve ekskluzivne premijere, novi Kia Pro_ceed’d i nova Kia Carens.

[nggallery id=4]